Trainingen

Wil je graag sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut op basis van een persoonlijk oefenprogramma? Train dan mee in één van onze oefengroepen in de Fysio Fitness of doe mee met de Fysio Pilates!

€42,50 per maand voor 1 uur per week

Fysio Fitness

Wil je graag sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut op basis van een persoonlijk oefenprogramma? Train dan mee in één van onze oefengroepen!

Samen stellen we een persoonlijk oefenprogramma op, gericht op jouw eigen doelen zoals kracht, lenigheid, conditie, balans of afvallen. Dit wordt gedaan onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut. We trainen in kleine, gezellige groepjes van maximaal 7 personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De oefen Je werkt aan je lichamelijke fitheid, terwijl je plezier hebt met anderen in jouw (vaste) groep.

De Fysio Fitness lessen zijn voor iedereen toegankelijk; het is mogelijk om op alle niveaus in te stappen.

Hoe ziet een Fysio Fitness training eruit?

Fysio Fitness vindt plaats in onze grote oefenzaal die volledig uitgerust is met alle benodigde apparatuur. De trainingen duren één uur en bestaan uit individuele oefeningen met en zonder fitnessapparatuur, gezamenlijke grondoefeningen op matjes (voor diegene die willen) en wordt de les gezamenlijk afgesloten met oefeningen (zonder apparaten) gericht op kracht, balans en lenigheid of een spelvorm.

€50,- per maand voor 1 uur per week

Fysio Pilates

Fysio Pilates is een functionele, laagdrempelige en veilige manier om kracht in je rompspieren op te bouwen. De fysiotherapeut is de specialist in beweging. Bij de Fysiopilates gebruiken wij deze deskundigheid om pijnklachten aan het bewegingsapparaat te verminderen of te voorkomen.

Op deze wijze werken veel deelnemers succesvol aan ‘core-stability’ en lenigheid om hun rugpijn te verminderen. Bij fysiopilates kijkt de fysiotherapeut naar het totale plaatje van uw gezondheidsprobleem. Dat betekent vaak dat niet alleen lokaal de rug of het bekken getraind wordt maar ook het functioneren van heupen en knieën meegenomen wordt.

Persoonlijke aandacht bij Fysio Pilates

Je volgt de lessen in kleine groepen (maximaal 6 deelnemers). Altijd met het oog op het individu, ieder lijf is immers anders. Heb je een blessure of speciale aandachtsgebieden? We hebben oog voor jou en sturen je bij of geven alternatieve oefeningen als dat nodig is.

“Bij Fysio Fitness sport je in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet je zeker dat je op een veilige manier jouw grenzen kan verleggen”

Bas van der Pasch – FysioBoxtel