info@fysioboxtel.nl     Bel ons: 0411-67 48 11

De Praktijk

Slide background
Slide background
Slide background

De historie

FysioBoxtel is opgericht in 1980 onder de naam ‘Fysiotherapie Nieuwe Nieuwstraat’. De praktijk heeft zich ontwikkeld tot een all-round fysio- en manueel- kinderfysiotherapie praktijk voor gemeente Boxtel e.o.

Fysio- Manueel- en Kinderfysiotherapie

Wij fungeren als een professionele en klantgerichte lokale/regionale fysiotherapiepraktijk. Hierbij streven wij naar het beantwoorden van de hulpvraag van de patiënt op een doelmatige wijze. Dit doen wij door het hanteren van kwalitatief hoogwaardige onderzoek- en behandelmethoden verkregen uit het meest recente wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met onze eigen praktijkervaring.

Ons doel

Ons doel is om u in een relatief korte tijd klachtenvrij te maken. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten inzicht krijgen in hun klacht en de ontstaanswijze hiervan. Hierbij zal de behandeling zeker ook gericht zijn op het voorkomen van dezelfde of nieuwe klachten in de toekomst.

Onze hoofd specialisaties zijn manueeltherapie en kinderfysiotherapie. Klik hier voor een uitgebreider overzicht

FysioBoxtel is aangesloten bij beroepsvereniging KNGF. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.

Onze specialisaties

Fysiotherapie

Lees verder

Manueeltherapie

Lees verder

Claudicatio Intermittens (Etalagebenen)

Lees verder
Dry needling

Dry needling

Lees verder
Medical taping

Medical taping

Lees verder

Sporten onder begeleiding

Lees verder
De kinderfysiotherapeut van FysioBoxtel - Oog voor het kind.

Kinderfysiotherapie

Lees verder